Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age RPG uskoro u prodaji

Autor: Exxar

dragon_age_cover.jpgGreen Ronin započeli su isporuku Dragon Age RPG-a trgovinama, na čijim policama bi se igra trebala naći 8. veljače. Ako ste dosad pomislili na nedavno izdan, megapopularan Biowareov računalni RPG Dragon Age: Origins, niste pogriješili jer je Dragon Age RPG temeljen na njemu.

Igra dolazi u boxed setu koji sadrži sve materijale potrebne za roleplaying u svijetu Thedasa. Koristi vlastiti sustav temeljen na d6 kockicama koji se hvali kao jednostavan, ali i inovativan zbog stunt mehanike koja omogućuje uzbudljive borbe. U boxed setu se nalaze dvije knjižice od po 64 strane, Player's i Gamemaster's Guide, poster-karta Fereldena u koji je igra inicijalno smještena, te tri kocke. Najavljeno je da će Dragon Age RPG biti u potpunosti izdan kroz četiri boxed seta od kojih svaki pokriva po pet levela igre, te je likove trenutno moguće dovesti do svega petog levela. Ostaje nam vidjeti koliko će iskusni igrači biti sretni ovom činjenicom, a što se početnika tiče, Green Ronin tvrdi da je igra savršena za početak roleplaying karijere.

Prodajna cijena boxed seta je oko 30 američkih dolara (PDF verzije 18 dolara), a u PDF formatu je dostupan i besplatan character sheet.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona