Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age RPG novosti

Autor: Exxar

dragon_age_cover.jpgGreen Ronin Publishing osvježili su stranicu svoje nadolazeće roleplaying igre Dragon Age, rađene po dugo očekivanoj računalnoj igri Dragon Age: Origins u produkciji Biowarea.

Po prvi puta je predstavljena naslovnica, a osim nje na stranici je objavljena nekolicina novih detalja vezanih uz igru. Da vas podsjetimo, igra će biti izdavana u (za današnje prilike neobičnom) obliku boxed setova koji će sadržavati sve informacije potrebne za igranje unutar raspona od po pet character levela. Prvi set sadržavat će Player's Guide, Gamemaster's Guide, kockice i poster-kartu zemlje u koju je igra smještena (Ferelden). Daljnji setovi povećavat će maksimalni character level, a osim njih bit će izdavani i samostalni dodaci koji će proširivati igru i setting.

Iako je kao datum puštanja u prodaju za sada navedeno jedino "ove jeseni", razumno je za očekivati da će se pen and paper igra pojaviti na policama paralelno s računalnom verzijom, dakle početkom studenoga.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona