Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Battlelore: Heroes

Autor: Exxar

battlelore_heroes.pngFantasy Flight Games najavili su izdavanje nove ekspanzije za njihovu stolno-stratešku igru Battlelore. Battlelore: Heroes u igru uvodi novi tip jedinice - heroje na čelu vojski. Heroji mogu pripadati različitim klasama, a svaka klasa ima posebne mogućnosti. Ekspanzija će izaći najesen, a prodajna cijena će biti oko 40 američkih dolara. Do tada, na FFG websiteu bit će objavljivani razni detalji ekspanzije, a za početak je prezentirana klasa Cleric.

Battlelore je igra smještena u Europu za vrijeme stogodišnjeg rata između Engleske i Francuske. No da stvari ne bi bile dosadne, ljudske vojske se bore rame uz rame s patuljačkim i goblinškim plaćenicima, a ratni vođe koriste moćni Lore pomoću kojeg na svoje protivnike bacaju razorne čarolije. Igra je namijenjena za 2 do 4 igrača, a temelji se na scenarijima. Sastoji se od ploče s poljima u obliku šesterokuta, mnoštva figurica, te karata kojima se utječe na tijek bitke. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona