Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

WoW TCG: Fields of Honor

Autor: Exxar

wow_tcg_fieldsofhonor.jpgDanas je u prodaju puštena deveta regularna edicija za World of Warcraft TCG iz Upper Deck Entertainmenta - Fields of Honor. Također, ovo je treća i posljednja edicija iz PvP-orijentiranog ciklusa.

Kao što je vidljivo iz naslova, fokus edicije jest na Honor mehanici i kartama Battleground. Ako vas grindanje honora ne zanima, možda će vas zanimati uvođenje nove klase - pogodili ste, radi se o Death Knightu. Mogu se fokusirati na tri područja kao i u MMO-u (Frost, Blood i Unholy), a uz same Death Knight likove dolazi i mnoštvo popratnih karata tematski skrojenih upravo za njih.

Organizirano igranje WoW TCG-a aktivno je i u nas, te se tako možete pridružiti prigodnom booster draftu povodom izlaska nove edicije u organizaciji trgovine Land of Magic, koji će se održati 4.7.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona