Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Codex Venenorum

Autor: Exxar

codex_venenorum.jpgAko u svoju Dungeons and Dragons avanturu ili kampanju želite uključiti prominentniju ulogu raznolikih otrova, mogao bi vas interesirati The Codex Venenorum nezavisnog izdavača One Bad Egg.

Ovaj naslov donosi detaljna pravila za kreaciju otrova u okviru četvrte edicije D&D-a, te osamdesetak gotovih otrova maštovitih naziva kao što su Violent Spinebreaker ili Waxfruit Whiskey. Dostupan je isključivo u PDF obliku po cijeni od 9 američkih dolara za 47 stranica koliko sadrži.

Sa stranice izdavača možete besplatno skinuti indeks otrova sa svim njihovim statistikama, u PDF ili XLS obliku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona