Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Monster Manual 2

Autor: Exxar

dnd_mm2.jpgOvaj mjesec Wizards of the Coast donose nam Monster Manual 2. Kao što je i očekivano, u njemu se nalazi gomila novih monstera za četvrtu ediciju D&D-a.

Mnogima su nedostajali popularni monsteri iz ranijih edicija, izostavljeni u Monster Manual 1. No osim potpuno novih kreacija, MM2 donosi mnogo dobro poznatih čudovišta kao što su Behir, Remorhaz, Frost Giant, Kenku ili Bullywug. Mnoge će obradovati nekolicina metallic dragona te novi demoni i elementali koji ovaj puta nisu  "jednostavni" kao Earth ili Water Elemental, već nose zanimljivija imena poput Stormfury ili Tempest Elemental.

Monster Manual 2 je hardcover od preko 200 stranica, a prodajna cijena je oko 35 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona