Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age pen and paper novosti

Autor: Exxar

dragon_age_-_origins.jpgNedavno smo vas obavijestili da će Green Ronin izdati pen and paper rpg temeljen na željno isčekivanom računalnom rpg-u Dragon Age. Prije par dana Chris Pramas, vlasnik Green Ronina, dao je intervju Gamebansheeu u kojemu otkriva nekoliko novih detalja o igri.

Pravila igre najavljena su kao jednostavna, jednostavnija od treće ili četvrte edicije D&D-a. Koristit će isključivo šestostrane kocke, a za odluku akcija koristit će se 3d6 s dodatkom odgovarajućih bonusa. Kao i u računalnoj igri alignment neće postojati, a magija će koristiti spell point sistem. Igra će proširiti Dragon Age univerzum u odnosu na dio prezentiran u računalnoj igri, te će očuvati feeling iz računalne verzije.

Početno izdanje bit će boxed set koji će između ostalog sadržavati Player's Guide i GM's Guide. Neobična (za svijet pen and paper igara) odluka je da dotični boxed set sadrži materijale za kreaciju likova do 5. levela, dok će daljnji boxed setovi sadržavati materijale za levele od 6. do 10., od 11. do 15. itd. Cijena boxed setova bit će oko 30 američkih dolara, a osim njih planirani su i individualni dodaci te pdf verzija pravila.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona