Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warriors & Warlocks

Autor: Exxar

mutants_and_masterminds_warriorswarlocks.jpgIzdavačka kuća Green Ronin u prodaju je pustila Warriors & Warlocks, sword & sorcery sourcebook za svoj rpg Mutants and Masterminds. Trenutno je dostupna jedino pdf verzija po cijeni od 17 američkih dolara, dok će za nekoliko tjedana biti dostupna i tiskana verzija po cijeni od oko 30 dolara.

Iako je Mutants and Masterminds fokusiran na superheroje, glavni naglasak je na stripovskoj akciji, a Warriors & Warlocks donosi upravo materijale potrebne za vođenje igara u najboljoj maniri fantasy stripova. Oni koji jedva čekaju zaigrati svoju interpretaciju Konana ili Crvene Sonje, u ovoj knjizi pronaći će informacije o kreaciji likova, opremi, protivnicima, čudovištima i ostalome.

Osim toga, Warriors & Warlocks sadrži i sažetak Mutants & Masterminds core pravila te osnovni pregled Green Roninovog nagrađivanog grada-settinga Freeporta, kao primjer settinga za fantasy avanture.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona