Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft TCG: Blood of Gladiators

Autor: Exxar

wow_tcg.jpgIz Upper Deck Entertainmenta dolazi osma po redu booster ekspanzija za World of Warcraft TCG: Blood of Gladiators.

Fokus ove ekspanzije jest Arena PVP, što se nastavlja na fokus prošle ekspanzije Drums of War koji je bio World PVP. Kao i svaka ekspanzija do sada, Blood of Gladiators sadrži i nove Loot karte koje vlasnicima omogućuju pristup određenim kozmetičkim dodacima u MMO-u. Ovaj puta to su Sandbox Tiger, Epic Purple Shirt i Foam Sword Rack.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona