Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeon Tiles: Caves of Carnage

Autor: Exxar

dnd_dungeon_tiles_cavesofcarnage.jpgOvaj mjesec iz Wizards of The Coasta ne dolazi niti jedan sourcebook za D&D, već novo izdanje u Dungeon Tiles Liniji - Caves of Carnage.

Radi se o kolekciji ilustriranih, dvostranih tileova od tvrdog kartona za slaganje karti dungeona. Ovo izdanje sadrži tileove s tematikom špilja, podzemnih rijeka, provalija i ostataka krvavih borbi.

Ako vam trebaju ovakvi dodaci za vašu igru, prodajna cijena je oko 10 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona