Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi RPG materijali za Anima: Beyond Fantasy

Autor: Klosharr

dominus_exxetIz Fantasy Flight Gamesa dolazi nam jedan dodatak za Anima: Beyond Fantasy RPG, te najava za drugi dodatak.

Dominus Exxet: The Dominion of Ki igračima donosi nove informacije, mehanike i pravila za ovladavanje i usavršavanje korištenja tehnika Dominion of Ki. Nove opcije za korištenje oružja, goloruku borbu, advanced combat, invokacije – sve to i mnogo više nalazi se unutar ovog dodatka i stoji igračima na raspolaganju. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

those_who_walked_among_usThose Who Walked Amongst Us dodatak je koji donosi background info o kreaturama na koje igrači svako malo nalete. Za razliku od većine bestiarya, ovaj dodatak ne sadrži samo listu kreatura sa njihovim statistikama i fizičkim opisom, već i pravila za kreaciju novih creaturea, nove igrive rase, ideje za kampanje i avanture, alternativna pravila za borbu, legendarna i unikatna bića te priče koje ih okružuju te zbirku legendi, mitova i drugih zaboravljenih priča. Those Who Walked Amongst Us najavljen je za treći kvartal 2011.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona