Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Enemies of the Imperium

Autor: Exxar

enemies of the imperiumFantasy Flight Games najavili su Enemies of the Imperium, nadolazeći sourcebook za Only War, njihov peti po redu Warhammer 40K RPG.

Enemies of the Imperium u svojoj je suštini monster book, no poput i ostalih takvih WH40KRP sourcebookova, nije jednostavna kolekcija protivnika. Osim što sadrži statistike za individualne "monstere", značajan dio knjige posvećen je vojno-političkoj situaciji Spinward Fronta i opisima različitih strana koje se tamo sukobljavaju - od odmetnutog ljudskog Severian Dominatea, preko dark eldarškog Children of Thorns kabala i kroot plaćenika pa sve do orškog Grimtoof Waaaaagha i sljedbenika Kaosa. Enemies of the Imperium nije dakle samo priručnik za popunjavanje borbi, već i vodič za orkestraciju čitave kampanje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona