xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Torment: Tides of Numenera sourcebook

Autor: Exxar

numenera

U trenutku pisanja ove vijesti, ostalo je četiri sata do završetka Torment: Tides of Numenera kickstartera, a Monte Cook objavio je kako će izdati hardcover sourcebook za Numenera pen and paper RPG koji će opisivati lokacije i likove iz video igre.

Ako je vaš prvi doticaj sa Numenerom bio onaj s Torment: Tides of Numenera kickstarterom, možda bi bio koristan podsjetnik kako je Numenera u izvorniku setting za Monte Cookov novi pen and paper RPG istog naziva. U svakom slučaju, mogli ste primijetiti kako je kao jedan od dodataka u sklopu kickstartera i PDF verzija Torment sourcebooka za Numeneru, a Monte je upravo objasnio kako će sourcebook biti izdan i u tiskanoj, hardcover verziji. Ona će kao poput PDF-a biti dostupna i nakon što Kickstarter kampanja završi, no naravno po nešto višoj cijeni. Osim toga, Monte je ovaj sourcebook naveo kao primjer kontinuirane podrške za Numeneru te je još jednom podsjetio kako će svi dodaci koji eventualno budu financirani putem Kickstartera biti dostupni i u regularnoj distribuciji, a ne isključivo kroz Kickstarter.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona