xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

SJG izdanja za lipanj

Autor: Exxar

castellan boxSteve Jackson Games najavili su postavu svojih izdanja koja će svjetlo dana ugledati u lipnju, predvođena dugo najavljivanim Castellanom.

Castellan je igra u kojoj dva igrača pozicioniranjem bedema i tornjeva grade zidine dvorca, a cilj je formirati što više zatvorenih sekcija te ih prisvojiti postavljanjem zamka. Pobjeđuje onaj igrač koji na kraju partije (kada su svi dijelovi iskorišteni) ima više bodova - a što više tornjeva ima u sekciji oko zamka, to se više dobiva bodova. Kako ipak ne bi bilo skroz jednostavno, elementi koje igrač može iskoristiti tijekom poteza diktirani su kartama koje izvuče, no oba igrača imaju iste špilove pa se nadmudrivanje osim na iskorištavanju tuđeg truda svodi i na taktiziranje što odigrati kada. Postoje dva seta igre koji se razlikuju jedino u bojama (crveno/plavi i zeleno/žuti) te ih može kombinirati kako bi odjednom mogla igrati i do četiri igrača. Prodajna cijena biti će oko 35 američkih dolara.

holiday surpriseTijekom godina Steve Jackson Games izdali su nekoliko Munchkin boostera s blagdanskom tematikom, a Munchkin Holiday Surprise ih objedinjuje na jednom mjestu. Ovaj set sadrži 68 karata od kojih su četiri potpuno nove, stvorene upravo za ovu priliku, a tu je i par božićnih Munchkin kocaka te blagdanski Munchkin Kill-O-Meter za praćenje svih onih silnih bonusa u fajtu. Sve to za oko 20 američkih dolara.

score padI na kraju, tu je Zombie Dice Score Pad. Ovaj blokić sadrži 50 listova od kojih je svaki dovoljan za bilježenje bodova u partiji Zombie Dicea za do šest igrača. Za više igrača, iskoristite više listova odjednom. Cijena? Prava sitnica, cijela tri i pol dolara, a također je praktičan te taman stane u čašu u koju je igra upakirana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona