Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pathfinder Module: Broken Chains

Autor: Exxar

broken chainsPaizo su u prodaju pustili novi modul za Pathfinder: Broken Chains.

Broken Chains je "istražiteljski dungeon crawl" smješten u Katapesh, trgovačku metropolu izgrađenu na znoju i suzama robova. Igrači su u potrazi za nestalom pripadnicom Eagle Knightova, Andoranškim redom koji se bori protiv robovlasništva. Istražujući podzemlje Katapesha likovi će otkriti da se ne radi samo o razbijanju robovlasničkog pothvata već da se nešto mnogo zlokobnije nalazi u pozadini. Među ostalim, u ovom modulu nalazi se i writeup novog demona, pa nekako nije teško pogoditi o čemu se radi :D

Broken Chains avantura je za party likova šestog levela, a osim mogućnosti njene integracije u vaše vlastite kampanje, jedna sekcija posvećena je njenom uključivanju u Legacy of Fire adventure path.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona