xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Pathfinder Module: Broken Chains

Autor: Exxar

broken chainsPaizo su u prodaju pustili novi modul za Pathfinder: Broken Chains.

Broken Chains je "istražiteljski dungeon crawl" smješten u Katapesh, trgovačku metropolu izgrađenu na znoju i suzama robova. Igrači su u potrazi za nestalom pripadnicom Eagle Knightova, Andoranškim redom koji se bori protiv robovlasništva. Istražujući podzemlje Katapesha likovi će otkriti da se ne radi samo o razbijanju robovlasničkog pothvata već da se nešto mnogo zlokobnije nalazi u pozadini. Među ostalim, u ovom modulu nalazi se i writeup novog demona, pa nekako nije teško pogoditi o čemu se radi :D

Broken Chains avantura je za party likova šestog levela, a osim mogućnosti njene integracije u vaše vlastite kampanje, jedna sekcija posvećena je njenom uključivanju u Legacy of Fire adventure path.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona