xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Najavljena serija avantura Return to Freeport

Autor: Exxar

U sklopu kickstartera za novu, Pathfinder ediciju Freeport: City of Adventure, Green Ronin su najavili Return to Freeport, seriju avantura za ponovni uvod u ovaj kultni setting.

Return to Freeport sastojati će se od šest dijelova koji će biti objavljivani u razmacima od po dva mjeseca, počevši u veljači 2014. Svaki dio imati će 20-ak stranica te će se prodavati u PDF obliku po cijeni od oko 4 američka dolara, a sudionici kickstartera na razinama od 30 dolara i većima dobiti će ih besplatno. Za sada su od autora avantura najavljeni Steve Kenson, Stephen Radney-Macfarland i Chris Pramas.

Ako ste ljubitelj Freeporta i Pathfindera, u trenutku pisanja ove vijesti imate još 13 dana da na Kickstarter stranici projekta izrazite svoju podršku Green Roninu :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona