Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Spas za WizKidsove igre?

Autor: Exxar

wizkids.gifPrije mjesec dana kompaniju WizKids, poznatu po igrama kao što su HeroClix i Mage Knight, strateškom odlukom zatvorio je njihov vlasnik The Topps Company. Iako je najavljeno da će prava na igre u WizKids vlasništvu biti prodana kako bi se njihov razvoj nastavio, veliki broj fanova strepi su da igre ne propadnu.

Jedina do sada javno obznanjena ponuda za kupnju WizKids igara došla je iz Catalyst Game Labs, firme koja je po WizKids licenci izdavala Shadowrun rpg te Classic Battletech wargame. Pregovori su još u tijeku, a Catalyst namjerava preuzeti sve igre u vlasništvu WizKidsa.

Osim prijašnje suradnje s WizKidsom, Catalystu u prilog ide i dogovoreno partnerstvo s Pinata Games, tvrtkom osnovanom od strane bivših WizKidsovih zaposlenika koji su do zatvaranja firme primarno radili na raznim Clix igrama. Ukoliko Catalyst od Toppsa kupi prava na WizKidsove igre, Pinata Games će odmah preuzeti upravljanje HeroClix linijom, a njihov ugovor omogućuje da obje firme izdaju igre u suradnji, ili nezavisno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona