Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

A Song of Ice and Fire RPG novosti

Autor: Exxar

asongoficeandfire_rpg.jpgIz Green Ronina poručuju kako je dugo očekivana A Song of Ice and Fire Roleplaying igra konačno dovršena. Trenutno se nalazi u prijelomu, a u prodaju će biti puštena tijekom desetog mjeseca ove godine. Po prijašnjim najavama trebala je izaći idućeg mjeseca, no odgođena je zbog Martinovog dovršavanja najnovije knjige u serijalu, A Dance with Dragons.

Kako u međuvremenu ipak ne biste ostali kratkih rukava, sa stranice Green Ronina možete skinuti A Song of Ice and Fire Roleplaying Quick-Start, osnovna pravila i prvi pogled na igru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona