Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Exalted: Dreams of the First Age

Autor: Exxar

exalted_dreamsofthefirstage.jpgIz White Wolfa dolazi najava Exalted: Dreams of the First Age. Ovaj boxed set sadržavat će sve potrebno za generaciju Exalted likova za vrijeme First Agea, prije korupcije Solara i njihovog svrgavanja od strane Sideriala i Terrestriala.

Iako donosi i opcije za kreaciju likova, poput iznimno moćnih Charmova i artefakata koji su izgubljeni nakon pada Solara, Dreams of the First Age je kao alternativni setting za Exalted ponajprije fokusiran na opis Kreacije tijekom vrhunca vladavine Celestiala.

Dreams of the First Age izaći će početkom travnja, a prodajna cijena bit će oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona