Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Basic Roleplaying Advanced Readers' Copy

Autor: Exxar

brp_advanced_reader_copy.gifChaosium, izdavači kultnoga Call of Cthulhu rpga, izdali su Advanced Readers' Copy svojeg nadolazećeg konsolidiranog Basic Roleplaying sistema. Ovaj sistem do sada je bio integriran u različite igre, poput Call of Cthulhu i Runequest, a ovo je njegovo prvo izdavanje kao standalone sistema nevezanoga uz ijedan setting. BRP je prvi sistem baziran na postotnim rolovima, tj. rezultati svih akcija određuju se bacanjem d100 rola (najčešće dvije d10 kocke od koji jedna predstavlja desetice, a druga jedinice). Vrlo je jednostavan i intuitivan, pogodan za upoznavanje novih igrača sa svijetom roleplayinga.

Basic Roleplaying Advanced Readers' Copy je ispitni primjerak Basic Roleplaying pravila, napravljen radi playtesta i ispravka rukopisa, a pušten u prodaju u ograničenoj seriji na zahtjev brojnih fanova. Unutra se nalaze greške i nekonzistencije koje će u finalnom proizvodu biti ispravljene. Finalna verzija Basic Roleplayinga bit će izdana početkom 2008.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona