Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pyramid 3/33 i Monster Hunters 4 u prodaji

Autor: Exxar

3_33_lgSteve Jackson Games izdali su dva nova PDF-only dodatka za GURPS: Pyramid #3/33: Low-Tech i GURPS Monster Hunters 4: Sidekicks.

Pyramid #3/33: Low-Tech je najnoviji broj SJ Gamesovog časopisa Pyramid primarno orijentiranog ka podršci za GURPS, ali koji također često sadrži i dosta systemless materijala. U ovom broju, među ostalim, možete pronaći  pravila za detaljnu kreaciju lukova po vlastitim specifikacijama, simulacijska pravila za agrikulturu proširena od onih iz GURPS Low-Tech Companiona 3, opise srednjevjekovnih zatvora, proširena pravila i dodatne opcije za puhaljke (blowgunove) te pregled rimske tehnologije. I sve to za cijenu od svega osam američkih dolara.

monster_hunters_4_lgGURPS Monster Hunters 4: Sidekicks je pak najnoviji izdanak Monster Hunters serijala za GURPS  koji prezentira žanr suvremenog lova na nadnaravno a la Buffy ili Supernatural. Sidekicks donosi pravila za prijatelje i pratioce moneter huntera, odnosno za monster huntere na nešto nižem power levelu od standardnog. Među ostalim, sadrži templateove za sidekickove, lensove za nadogradnju sidekickova u huntere, diskusiju o korištenju sidekickova kao saveznika u igri, i slično. Prodajna cijena je 6 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona