Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Battletech: House Liao u prodaji

Autor: Exxar

handbook_house_liaoCatalyst Game Labs u prodaju su pustili Battletech: House Liao, najnoviji sourcebook za Battletech u Handbook seriji koja opisuje povijesnu, ekonomsku i političku situaciju različitih frakcija u Battletech univerzumu.

Battletech: House Liao tako donosi informacije o najmanjoj i najmanje poznatoj Velikoj kući Inner Spherea. Četrdeset godina nakon ruba propasti, kuća Liao vratila je svoju snagu te je opet postala politička i vojna sila smrtonosna za svoje protivnike.  Ovaj sourcebook, osim mnoštva pozadinskih informacija o kući Liao, sadrži i materijale za Battletech tabletop wargame te RPG, kao što su nova vozila, oprema itd.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona