Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS novosti za svibanj 2011.

3_31_may_2011Otkako smo prošli put pisali o GURPS-u, izašla su čak dva nova broja časopisa Pyramid, drugi Monster Hunters sourcebook te PDF inačica nove edicije GURPS Horrora.

Prvi Pyramid je kao temu broja uzeo svemirske brodove. Unutra se nalazi jedna zanimljiva avantura čija se radnja odvija na napuštenom svemirskom brodu, te pregršt zanimljivosti, članaka i pravila vezanih za borbu u svemiru, iz čega ćemo posebno izdvojiti pravila za masovne svemirske borbe. Drugi je pak vezan uz nedavno pokrenutu GURPS Monster Hunters liniju PDF dodataka, a sadrži čak dvije avanture, tretman za Monster Hunterse iz doba pulpa te druge zanimljivosti.

Kada smo već kod Monster Huntersa, izašao je GURPS Monster Hunters 2: The Mission, novi supplement koji donosi dodatne ideje i pravila za borbu protiv demona, vukodlaka, vampira i sličnih nadnaravnih bića. Izdvajamo predloške za dizajniranje dobrih Monster Hunters kampanja, te čak šest skica za različite avanture u istom štihu.

horrorI šećer na kraju: GURPS Horror je najnovija inkarnacija jednog od najpopularnijih supplementa za GURPS, uz nadogradnju na četvrtu ediciju. Unutra se nalazi sve što vam treba da složite opake lovce na čudovišta, ili da i sami složite čudovište, bilo da ste igrač ili GM. Racial templateovi, novi poweri, poboljšana pravila za madness i corruption, itd. Sve što vam treba da pokrenete bilo kakav tip horror kampanje koji ste ikada htjeli zaigrati.

Pyramid i GURPS Monster Hunters linija izlaze isključivo u PDF obliku, dok je GURPS Horror trenutno dostupan samo u PDF-u a tiskana verzija u prodaji bi trebala biti do jeseni.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona