Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Wonderland no More u prodaji

Autor: Exxar

wonderland_no_moreIz Triple Ace Games, u izdanju Cubiclea 7, dolazi novi setting za Savage Worlds iz Pinnacle Entertainment Groupa: Wonderland no More.

Wonderland no More predstavlja pomalo mračnu verziju svijeta Alise u Zemlji čudesa, verziju nastalu nakon Alisinog odlaska koja se usred svog humora i besmislice pretvorila u nešto još uvrnutije. Bez obzira hoće li vaše avanture u Zemlji čudesa biti nešto vedrije ili zlokobne, provod će doslovno biti lud. Moto ovog dodatka je, naime, Adventures in a Wonderland Gone Wrong.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona