Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Posthuman Studios planovi za 2011.

Autor: Exxar

core_rulebook_cover_150Sredinom mjeseca Posthuman Studios, kreatori i izravači Eclipse Phase RPG-a, objavili su izvještaj o svojim iskustvima iz protekle godine te su također najavili svoje planove za 2011.

Do kraja godine planiraju izdavanje barem tri tiskana dodatka za Eclipse Phase: Panopticon koji se bavi ljudskim staništima, upliftingom i tehnologijom nadgledanja i praćenja, Rimward, sourcebook za vanjski dio Sunčevog sustava te Transhuman koji će funkcionirati kao player's companion, dakle zbirka starih i novih opcija i informacija za izradu likova.

Od digitalnih izdanja u planu su avanture, kolekcije NPC-a i slično. Također namjeravaju isprobati izdavanje digital-only Eclipse Phase fikcije te prilagoditi core rulebook prikazivanju na Kindleu.

I na kraju, u planu je proširivanje Posthuman Studios obitelji novim igrama. Razmatraju razvijanje novih RPG-ova, igara kartama i igara na ploči te se nadaju kako će barem jedan takav naslov ugledati svjetlo dana do kraja godine.

Za detaljne informacije o tome kako su Posthuman Studios proveli 2010., posjetite službenu stranicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona