Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Celestial Empire u prodaji

Autor: Klosharr

the_celestial_empire_250Ljubitelje povijesno utemeljenih roleplay avantura zasigurno će razveseliti novogodišnje vijesti iz Cubicle 7 Entertainmenta. Naime, od prošlog tjedna u njihovoj ponudi se našao The Celestial Empire, setting namijenjen za Chaosiumov Basic Roleplay sustav smješten u staru Kinu.

The Celestial Empire setting temelji se na povijesno točnim podacima o Kineskom Carstvu, približavajući time igračima gotovo autentični doživljaj minulih vremena Dalekog istoka. Kažemo gotovo autentični, jer se uz "stvarne" elemente stare Kine igrači susreću i sa onima koji svoje korijene vuku iz starih istočnjačkih legendi. Nadodajmo tome još i opcije putovanja na neistraženi zapad, misterije sa druge strane mora te razrađenu uvodnu avanturu i pred vama stoji knjiga sa povijesno utemeljenim settingom koji ne mora biti nimalo dosadan ni suhoparan.

Prodajna cijena The Celestial Empirea je oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona