Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ancient Enemies za Cthulhutech u prodaji

Autor: Exxar

cthulhutech_ancient_enemies_250Wildfire LLC u prodaju su pustili Ancient Enemies, najnoviji naslov za svoj Cthulhutech RPG. Cthulhutech je smješten pred kraj 21. stoljeća kada je čovječanstvo pod opsadom lovecraftovskih čudovišta s one strane stvarnosti a Ancient Enemies donosi više informacija o Eldritch Societyu i Chrysalis Corporationu te njihovom međusobnom sukobu.

Eldritch Society je tajna organizacija sačinjena od prebjega kulta Children of Chaos, posvećenog služenju i povratku Nyarlathotepa. Dok Children of Chaos i njihova pijunska megakorporacija Chrysalis Corporation pripremaju teren za dolazak Great Old Onesa, Eldritch Society štuju Forgotten Onese, entitete za koje se smatra da su benigna ili barem neutralna protuteža Great Old Onesa te im je cilj spriječiti podanike Great Old Onesa u njihovim namjerama.

Ancient Enemies sadrži oblije pozadinskih informacija o ove dvije frakcije te naravno nove opcije za izradu likova vezanih uz njih.  Tu su i savijeti za izradu priča sa članovima Chrysalis Corpa kao protagonistima. Prodajna cijena hardcover verzije je oko 40 američkih dolara, a PDF verzije 25.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona