Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Eclipse Phase novosti

Autor: Exxar

eclipse_phase_sunward.jpgPosthuman Studios izdali su nekoliko dodataka za Eclipse Phase RPG - Sunward: The Inner System, Eclipse Phase Gamemaster Screen i avanturu Bump in the Night.

Sunward sadrži detaljan opis unutarnjeg dijela Sunčevog sustava - od Sunca do Marsa. Na 190-ak stranica možete čitati o raznim transhuman frakcijama poput Vulcanoida sa Merkura ili Solariana koji obitavaju u Sunčevoj koroni, o intrigama na Veneri, sukobima na Marsu ili o slomljenim ostacima Zemlje nad kojima bdije Lunar-Lagrange Alliance. Tu su naravno i nove opcije za likove te kolekcija pregeneriranih likova. Prodajna cijena hardcover izdanja je oko 40 američkih dolara, dok se PDF izdanje može nabaviti po cijeni od 10 ili 15 dolara, ovisno o željenim popratnim materijalima poput printer-friendly karata ili čak njihovih izvornih Adobe Illustrator datoteka.

eclipse_phase_gm_screen.jpgEclipse Phase Gamemaster Screen je tradicionalna kartonska pregrada za GM-ove sa svim potrebnim tablicama na jednoj strani i prekrasnim ilustracijama na drugoj. Uz screen dolazi i uvodna avantura na dvadesetak stranica. Prodajna cijena tiskanog izdanja je oko 25 američkih dolara, a dostupna je i PDF verzija za 10 dolara te PDF verzija za 15 dolara koja sadrži izvorne Adobe InDesign datoteke sa tablicama.

Bump in the Night je kratka avantura koja igrače vodi na Veneru, a može se igrati sa gotovim likovima iz core rulebooka ili Sunwarda. Dostupna je jedino u PDF-u po cijeni od 5 američkih dolara što uključuje i portrait i landscape verziju

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona