Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifWhite Wolf nam donosi dva nova suplementa za svoje World of Darkness igre. Jedan od njih je Autumn Nightmares, prvi dodatak za igru Changeling: The Lost, koji opisuje antagoniste te proširuje informacije iz core Changeling knjige.

Osim Autumn Nightmares, izdan je i Reliquiary, dodatak pogodan za sve World of Darkness priče, koji detaljno obrađuje relice, tj. magične predmete ovoga svijeta. Osim pregršta gotovih predmeta, Reliquiary nudi i smjernice za kreaciju novih, te pravila koja omogućuju likovima da ih sami kreiraju, ili efikasnije istražuju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona