Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

BRP Adventure Contest 2010

Autor: Exxar

chaosium_logo_150.gifIz Chaosiuma dolazi najava ovogodišnjeg Basic Roleplaying Adventure Contesta! Kao što je vidljivo iz naziva, radi se o natječaju u izradi avantura za Basic Roleplaying RPG sistem, a rok za predaju je 15.6. ove godine. Chaosium će izdati nagrađene avanture, a pobjednike, osim vječne slave, očekuju i prigodne nagrade.

Ako se želite okušati u svijetu RPG autorstva, ovo je izvrsna prilika za početak. Priložene avanture trebaju sadržavati između 5000 i 10000 riječi, a mogu biti bilo kakvoga žanra i smještene u bilo kakav setting, no (na žalost) ne smiju biti Call of Cthulhu/Lovecraft/Roman Empire tematike. Avanture naravno moraju biti pisane isključivo za BRP, a svaki sudionik može poslati samo jednu avanturu.

Detalje o pravilima natječaja pročitajte na službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona