Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Manual of Exalted Power: The Alchemicals

Autor: Exxar

exalted_alchemicals.jpgWhite Wolf izdali su još jedan sourcebook za drugu ediciju Exalted RPG-akoji se bavi specifičnom vrstom Exalteda. Manual of Exalted Power: The Alchemicals tako donosi informacije o Alchemical Exaltedima i svijetu izkojeg dolaze.

Alchemicali su kreacija boga Autochtona dizajnirani prije primordijalnog rata u kojem su Solari prokleti da propadnu. Uvidjevši njihovu skoru propast, Autochton je okupio svoje sljedbenike unutar svojeg masivnog tijela te se sa njima sklonio daleko u Elsewhere. Kako bi zaštitio njihovu civilizaciju, konačno je konstruirao svoje Alchemicale koji od tada štite njegove sljedbenike. No Autochton je već dugo vremena u dubokom snu, a zdravlje mu je narušeno te se Alchemicali suočavaju sa sve većim problemima.

Ukratko, Manual of Exalted Power: The Alchemicals sadrži sve informacije potrebne za kreaciju Alchemical likova te upute za njihovo igranje u Creationu odnosno standardnom settingu Exalteda, ili u svijetu Autochtona. Prodajna cijena ovog sourcebooka na dvjestotinjak stranica jest oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona