Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Eclipse Phase

Autor: Exxar

eclipse_phase.jpgIz Catalyst Game Labsa dolazi nova SF roleplaying igra Eclipse Phase.

Igra je inspirirana djelima autora kao što su Ken Macleod, Richard Morgan, Alistair Reynolds i Charles Stross, a radnja je smještena u budućnost gdje se razvoj tehnologije približava točki singulariteta. Ljudi su kolonizirali Sunčev sustav i djelomično teraformirali Mars, umjetne inteligencije upravljaju infrastrukturama gradova, nanotehnologija omogućuje proizvodnju sofisticiranih uređaja u svakome domu, a selidba svijesti kroz različita tijela (biološka i sintetička) je svakodnevnica. No situacija je daleko od idilične. Ratovi i prirodne katastrofe devastirali su Zemlju i njene nacije, a čovječanstvo preživljava pod okriljem megakorporacija, gradova-država i naseobina različitih frakcija.

Eclipse Phase koristi vlastiti besklasni sistem temeljen na d100 koji podržava sve mogućnosti koje nudi napredna tehnologja, uključujući mijenjanje i modifikaciju tijela po potrebama. Full-color core rulebook na oko 400 strana bit će pušten u prodaju tijekom ljeta, a osim opisa settinga i sistema sadržavat će obilje korisnog materijala za igru - od opisa raznih frakcija i protivnika do adventure hookova. Najavljena prodajna cijena jest oko 50 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona