Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

BRP Rome

Autor: Exxar

brp_rome.jpgPrije tjedan dana na konvenciji Tentacles Omega predstavljen je novi campaign book za Chaosiumov Basic Roleplaying sistem - BRP Rome u režiji Alephtar Gamesa.

Ovaj naslov inspiriran je hvaljenom HBO serijom Rome te donosi vrlo detaljno istražen i povijesno točan prikaz Rima za vrijeme Republike. Setting uključuje lagane fantasy elemente poput mitskih bića, no glavni fokus ipak je na realnosti i bogatoj kulturnoj baštini ove drevne civilizacije.

Ova poslastica za obožavatelje historical roleplayinga može se nabaviti u pdf obliku po cijeni od oko 20 američkih dolara, ili kao softcover za oko 40 dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona