Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nema zime za Warhammer 40000

Autor: markohoto

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Opširnije...

Gnomovi najavili Odyssey

Autor: Exxar

odyfront-640wEngine Publishing (iza kojeg stoji ekipa s Gnome Stewa) najavili su svoju četvrtu knjigu za gamemastere, Odyssey: The Complete Game Master’s Guide to Campaign Management.

Opširnije...

Adventures Dark and Deep Bestiary kickstarter

Autor: Exxar

playersmanualOtvorena je Kickstarter kampanja za Adventures Dark and Deep Bestiary, treći core rulebook vizije autora Josepha Blocha o tome kako bi izgledala druga edicija D&D-a da je Gary Gygax ostao u TSR-u.

Opširnije...

Najavljen Enemies of the Imperium

Autor: Exxar

corebookFantasy Flight Games najavili su Enemies of the Imperium, nadolazeći sourcebook za Only War, njihov peti po redu Warhammer 40K RPG.

Opširnije...

Objavljene nominacije za Origins Awards 2013

Autor: Exxar

origins nominacijaAmerička Academy of Adventure Gaming Arts and Design objavila je nominacije za ovogodišnju dodjelu Origins Awardsa. Kao i obično, o pobjednicima će odlučiti glasanje posjetitelja Origins Game Faira a ove godine nagrade se dijele u petnaest kategorija.

Opširnije...

Torment: Tides of Numenera sourcebook

Autor: Exxar

numeneraU trenutku pisanja ove vijesti, ostalo je četiri sata do završetka Torment: Tides of Numenera kickstartera, a Monte Cook objavio je kako će izdati hardcover sourcebook za Numenera pen and paper RPG koji će opisivati lokacije i likove iz video igre.

Opširnije...

SJG izdanja za lipanj

Autor: Exxar

castellan boxSteve Jackson Games najavili su postavu svojih izdanja koja će svjetlo dana ugledati u lipnju, predvođena dugo najavljivanim Castellanom.

Opširnije...

Transhuman open playtest

Autor: Exxar

transhuman splashEkipa iz Posthuman Studios objavila je kako su započeli playtest za Transhuman, nadolazeći Player's Guide za njihov Eclipse Phase SF transhumanistički RPG. A najbolje od svega - playtest je u potpunosti otvoren svima.

Opširnije...

Freeport uspješno kickstartan

Autor: Exxar

artIako se dosezanje cilja činilo neizvjesno tijekom većine kampanje, Freeport: City of Adventure uspješno je kickstartan u zadnji tren i čak je probio nekoliko stretch goalova.

Opširnije...

Mummy: The Curse u prodaji

Autor: Exxar

corebookWhite Wolf/Onyx Path Publishing u prodaju su pustili PDF verziju prvog novog World of Darkness RPG-a u četiri godine - Mummy: The Curse.

Opširnije...

Munchkin Easter Eggs

Autor: Exxar

easter eggsSteve Jackson Games izdali su Munchkin Easter Eggs, booster za Munchkin sa 15 novih karata.

Opširnije...

Larp Hrvatska blog postao portal!

Autor: Midria

LarpHrvatskalogotipPrije dvije i pol godine pokrenut je blog Larp Hrvatska kojem je cilj bio pratiti larp scenu u Hrvatskoj. Budući da je s vremenom za blog počelo pisati sve više i više larpera, narastao je broj tema, a i čitatelja (čita se i van Hrvatske!) blog je zasluženo i službeno postao portal!

Opširnije...

Pathfinder Module: Broken Chains

Autor: Exxar

broken chainsPaizo su u prodaju pustili novi modul za Pathfinder: Broken Chains.

Opširnije...

Savage Worlds Fantasy Companion u prodaji

Autor: Exxar

fantasy companionPinnacle Entertainment Group u prodaju su pustili drugo tiskanje Savage Worlds Fantasy Companiona.

Opširnije...

Adventures Dark and Deep novosti

Autor: Exxar

playersmanualJoseph Bloch objavio je na svojem blogu planove za financiranje i izdavanje Game Masters Toolkita  i Bestiarya za svoj Adventures Dark and Deep RPG.

Opširnije...

Relic u prodaji

Autor: Exxar

relicFantasy Flight Games u prodaju su pustili Relic, igru na ploči smještenu u Warhammer 40,000 univerzum a baziranu na Talisman pravilima.

Opširnije...

Najavljena serija avantura Return to Freeport

Autor: Exxar

artU sklopu kickstartera za novu, Pathfinder ediciju Freeport: City of Adventure, Green Ronin su najavili Return to Freeport, seriju avantura za ponovni uvod u ovaj kultni setting.

Opširnije...

Midgard Campaign Setting u prodaji

Autor: Exxar

MidgardCSU prodaju je pušten Midgard Campaign Setting, plod dugogodišnjeg rada Wolfgang Bauerovog Open Designa.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona