Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Android: Netrunner u prodaji

Autor: Exxar

netrunnerFantasy Flight Games u prodaju su pustili Android: Netrunner, svoj najnoviji Living Card Game.

Android: Netrunner nova je verzija kultnog CCG-a Netrunner Richarda Garfielda iz 1996. baziranog na Cyberpunk 2020 RPG-u. Ovo novo izdanje iz FFG-a je pak u njihovom Living Card Game Formatu u kojemu karte ne dolaze slučajno raspoređene u boosterima već svaki mjesec izlazi novi paket koji sadrži fiksne karte. Igra je namijenjena za dva igrača, od kojih jedan poprima ulogu megakorporacije koja slijedi svoju agendu i pokušava se zaštititi od napada drugog igrača, u ulozi hackera u potrazi za tajnim korporativnim informacijama. Oba igrača tijekom igre svojim akcijama skupljaju bodove, a pobjednik je onaj koji prvi sakupi sedam bodova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona