Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Masks softcover u prodaji

Autor: Exxar

 masks_coverOd danas je u prodaji tiskana verzija Masks: 1,000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game.

Masks je spiritualni nasljednik Eureke, a sadrži 1000 gotovih NPC-ova spremnih za ubacivanje u bilo koji RPG te savijete za njihovo korištenje, prilagođavanje, itd. PDF verzija bila je dostupna od kraja srpnja, a tiskana verzija dolazi u softcover izdanju po cijeni od oko 35 američkih dolara. Izdavač Engine Publishing nudi i nekoliko posebnih pogodnosti prilikom kupnje Maski, pa tako uz tiskanu verziju besplatno dobivate i PDF, a Maske možete naručiti i u kombinaciji sa Eurekom uz popust.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona