Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Masks PDF u prodaji

Autor: Exxar

masks_coverEkipa sa Gnome Stewa početkom tjedna u prodaju je pustila PDF verziju Masks: 1,000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game.

Masks je spiritualni nasljednik Eureke, a sadrži 1000 gotovih NPC-ova spremnih za ubacivanje u bilo koji RPG te savijete za njihovo korištenje, prilagođavanje, itd.

PDF Maski dostupan je po cijeni od oko 17 američkih dolara, a sa stranice Engine Publishinga također ga možete nabaviti i zajedno sa PDF-om Eureke uz određeni popust. Tiskana verzija knjige trebala bi biti dostupna do kraja kolovoza.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona