Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Masks ima naslovnicu

Autor: Exxar

masks_coverMasks, druga knjiga Engine Publishinga iz pera ekipe sa Gnome Stewa o kojoj smo već pisali i pričali sa Martinom Ralyom, skoro je gotova. Nalazi se u prijelomu a nedavno je objavljena ilustracija naslovnice.

Kao što se može vidjeti, podnaslov Masksa promijenjen je u 1,000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game, i to iz vrlo dobrog razloga, kako kažu autori. Svaki od 1000 likova prezentiranih u knjizi je poseban i upečatljiv, te iskoristiv u zaista bilo kojem RPG-u. NPC-i su podijeljeni u tri kategorije - za fantasy, SF i modern settinge. Naravno, knjiga će sadržavati i upute za njihovu prilagodbu drugim settinzima, ponovno iskorištavanje uz manje ili veće izmjene, itd.

Sav tekst Masksa je napisan, ilustracije su gotove a uređivanje se privodi kraju. Poglavlje sa fantasy likovima je u prijelomu, a u slijedeća dva tjedna je red na SF i modern poglavljima. Nakon par dana završnih dodira, knjiga će biti poslana u tisak, a u međuvremenu je obećano nekoliko previewa kao i otkrivanje autora predgovora.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona