Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena nova knjiga od autora Eureke

Autor: Exxar

gnome_stew_logoDanas je na stranicama Gnome Stewa i Engine Publishinga osvanula najava nove knjige od ekipe koja stoji iza Eureke: Masks: 1,000 Characters to Populate Your Worlds.

Namjena Masks: 1,000 Characters to Populate Your Worlds vidljiva je iz samog naslova. Slično kao i Eureka, Masks bi trebala biti ultimativni alat za svoje područje. Sadržavati će opise 1000 različitih NPC-eva prikladnih za sve žanrove i bilo koju igru (opisi će biti bez statistika), a ako je suditi po Eureci tu će biti i dodatni savjeti o vođenju NPC-eva kao i, nadamo se, metode za recikliranje već iskorištenih. U kreaciji Masksa sudjeluje čak 21 autor, a u Engine Publishingu se nadaju kako će knjiga biti spremna za ovogodišnji Gen Con.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona