Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Masks: 1000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game

Autor: stribor

masks_coverUpravo su otvoreni preorderi za Masks: 1000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game, novu knjigu autora Gnome Stewa. Maski ćete se moći dokopati za koji mjesec, a do tada pročitajte našu recenziju!

Opširnije...

Masks: 1000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game (in English)

Autor: stribor

masks_coverEngine Publishing has just opened preorders for the new book from the authors of Gnome Stew, Masks: 1000 Memorable NPCs for Any Roleplaying Game. You'll have to wait for a couple of months to get your hands on it, but in the meantime, read our review!

Opširnije...

Dark Sun Campaign Setting (4th Edition)

Autor: Orcus

dark_sun_csWizards of The Coast kao D&D setting za 2010. godinu izdali su Dark Sun prilagođen četvrtoj ediciji. Koje su promjene u odnosu na stare edicije i jesu li one pozitivne ili negativne, pročitajte u našoj recenziji.

Opširnije...

Lesserton and Mor: prikaz modula za Labyrinth Lord RPG

Autor: stribor

coverProizvod koji ćemo vam predstaviti u ovom članku najnoviji je izdanak "old school" RPG renesanse nastale posljednjih 5-6 godina objavljivanjem niza tzv. retro klonova - novih, prilagođenih reizdanja starih out of print edicija D&D-a.

Opširnije...

Željezno prijestolje za Game Mastere – prikaz igre "A Song of Ice and Fire Roleplaying"

Autor: stribor

core_book_coverUskoro počinje Game of Thrones, HBO-ova serija po A Song of Ice and Fire serijalu G. R. R. Martina, a mi vam povodom toga donosimo recenziju A Song of Ice and Fire Roleplayinga iz Green Ronina.

Opširnije...

Uskoci

Autor: stribor

boxart_100Nedavno smo vas obavijestili kako su u prodaju pušteni Uskoci, prvi izdanak domaće izdavačke kuće Amalgam. Tada smo vam također obećali i recenziju ove igre, a sada vam je i donosimo!

Opširnije...

Eureka: 501 Adventure Plots to Inspire Game Masters

Autor: stribor

eureka_front_cover_100.jpg Kao što smo najavili prije par dana, donosimo vam recenziju nadolazeće knjige iz Engine Publishinga, Eureka: 501 Adventure Plots to Inspire Game Masters! Iza nje stoji okorjela ekipa GM-ova koji pišu za Gnome Stew, a moramo reći da se radi o izvrsnom pomagalu za inspiriranje GM-ova i ubrzavanje pripreme RPG sessiona, neovisno o tome koju igru i žanr vodili. Eureka je u pretprodaji dostupna po cijeni od 35 američkih dolara za koje se osim papirnate knjige na preko 300 stranica dobije i PDF inačica, a nakon što se pretprodaja zatvori krajem mjeseca, to je cijena po kojoj će biti dostupna tiskana knjiga, dok će se PDF verzija prodavati po 17$.

Opširnije...

Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game

Autor: Exxar

vorkosigan_cover.jpgVorkosigan serijal spisateljice Lois McMaster Bujold jedan je od najpopularnijih SF serijala danas, a mi vam donosimo recenziju Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Gamea iz Steve Jackson Games.

Opširnije...

Cosmic Encounter

Autor: Dremora

cosmic_encounter.jpg

Cosmic Encounter je kultna igra na ploči po prvi put izdana 80-ih godina prošlog stoljeća. Trenutno je u rukama Fantasy Flight Gamesa a mi vam donosimo recenziju njihove eidicje iz pera našeg suradnika Dremore.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona