Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Disciples of The Dark Gods u prodaji

Autor: stribor

dark_heresy_disciples.pngNedavno je izdan novi dodatak za Dark Heresy, knjiga Disciples of The Dark Gods.

Riječ je o dugoočekivanom rulebooku koji pokriva tematiku tajnih kultova i urota u sektoru Calixis, namjenjenom igračima i GM-ovima (kao da su znali za aktualnu temu prosinca na našem forumu). Na 256 stranica u boji nudi se široka lepeza zanimljivosti: od opisa raznih heretičkih kultova i organizacija koje inkvizicijski akoliti moraju razotrkiti, preko nove tech-hereze, sve do xeno-urota koje nemaju veze s Chaosom. Knjiga je podebljana i sekcijom o najtraženijim zločincima sektora Calixis, te scenarijom 'House of Dust and Ash', za koju glavni dizajner Ross Watson tvrdi da je dosad najbolja objavljena 40k avantura. Priča avanture nas, naime, vodi na aukciju predmeta jednog notornog rogue tradera, za čije artefakte se zainteresirala i sama Inkvizicija. Izdavačka cijena knjige je 50 američkih zelembaća.

Fantasy Flight Games, otkako su preuzeli licencu od danas ugaslog Black Industries, sprema još iznenađenja. Sljedeća najavljena knjiga jest Creatures Anathema - zbirka opisa izvanzemaljaca i demonskih stvorenja koja bi se na policama trebala naći početkom veljače 2009. Za sljedeću godinu najavljeni su i Rogue Trader (koji nas vodi izvan sektora Calixis ususret izvanzemaljskim civilizacijama), Deathwatch (koji će omogućiti igranje Space Marinesa), te Parallax Legacy (trilogija epskih avantura koja će igrače odvesti preko cijelog sektora Calixis).

Po svemu sudeći, 2009. godina bit će jako uzbudljiva za ljubitelje mračnog 41. milenija!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona