jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Dungeons & Dragons 4th Edition u prodaji

Autor: Exxar

dnd4thphb.jpgNa današnji dan službeno je u prodaju puštena dugoočekivana četvrta edicija najpopularnije roleplaying igre Dungeons & Dragons. Novi Player's Handbook, Dungeon Master's Guide i Monster Manual mogu se nabaviti po prodajnoj cijeni od 35 američkih dolara.

Proteklih mjeseci mnogo se moglo saznati o novoj ediciji, zahvaljujući fanovima koji su bilježili svaki detalj iz raznih previewa i designer's journala. Odavno je poznato kako je četvrta edicija okrenuta ka privlačenju novih, mladih igrača, a sada konačno možete saznati je li se čekanje isplatilo. Svakako nam se pridružite u raspravi na Eydisu, a uskoro očekujte i recenziju na portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona