jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Green Ronin novosti

Autor: Exxar

greenronin.pngNakon što su inicijalno bile izdane isključivo u elektronskom obliku, Green Ronin je u prodaju pustio papirnate verzije dva najnovija Mutants & Masterminds sourcebooka: Book of Magic i Worlds of Freedom.

Kao što je vidljivo iz naslova, prvi od njih bavi se materijalima vezanim uz magične moći unutar Mutants and Masterminds rpg-a, te donosi sve što je potrebno za kreaciju likova koji takve moći koriste.

Drugi sourcebook pak donosi mnoge varijacije na Freedom City setting za Mutants and Masterminds, od povijesnih perioda poput američkog građanskog rata, preko mogućih situacija u dalekoj budućnosti, do alternativnih svjetova u kojima su sile osovine dobile Drugi svjetski rat, i slično.

Više o Mutants and Masterminds rpg-u možete pročitati na službenoj stranici

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona