jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljen Ark of Lost Souls

Autor: Exxar

ark_of_lost_soulsFantasy Flight Games najavili su Ark of Lost Souls, novu avanturu za svoj Deathwatch RPG.

Ark of Lost Souls igrače u ulozi Deathwatch svemirskih marinaca ostavlja nasukane na Mortis Thuleu, ogromnom space hulku (amalgam olupina svemirskih brodova sjedinjenih djelovanjem warpa) koji pluta bespućima svemira. Kako kažu iz FFG-a, igrači će na putu do spasenja pronaći neočekivane saveznike i suočiti se sa neviđenim strahotama, a samo spasenje će ih možda koštati više nego su spremni žrtvovati. No Ark of Lost Souls ne sastoji se samo od ove trodjelne avanture - također služi i kao općeniti sourcebook za space hulkove, uključujući i sustav za generiranje vlastitih space hulkova. 

Ark of Lost Souls možemo očekivati početkom iduće godine, a prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona