jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

From Hell's Heart u prodaji

Autor: Exxar

from_hells_heartPaizo su u prodaju pustili 6. i posljednji dio Skull & Shackles Adventure Path kampanje, From Hell's Heart.

From Hell's Heart je kulminacija Skull & Shackles Adventure Path kampanje kroz koju su igrači prošli put od prisilno unovačenih mornara do slavnih gusarski kapetana s vlastitim otokom i flotom. Sada je na njima da okupe pirate Shackles arhipelaga kako bi se obranili od invazije protivničke flote koja bi inače osvojila čitav arhipelag, a finalna bitka odvit će se u samom središtu uragana Eye of Abendego.

Softcover tiskana verzija prodaje se po cijeni od oko 20 američkih dolara, dok će PDF verzija u optjecaj biti puštena 16. ovog mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona