jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Lost Kingdoms u prodaji

Autor: Exxar

lost_kingdoms_finalProšli tjedan u prodaju je puštena tiskana verzija Pathfinder Campaign Setting: Lost Kingdoms.

Ovaj worldbook za Pathfinder na 64 stranice donosi pregled šest najslavnijih propalih zemalja Golariona: Osiriona, carstva faraona; Ghol-Gana, zemlje kilopa štovatelja horora iz drugih dimenzija; carstva Jitska koje se uzdiglo kao prva prava civilizacija nakon Earthfalla; Lirgena i Yamase koje njihova astrologija i duhovi predaka nisu upozorili na potop koji ih je uništio; Sarkorisa, zemlje na sjeveru usred koje se sada nalazi pukotina koja vodi u pakao; i Thassilona, carstva kojim su vladali zli runelordovi. U Lost Kingdoms pronać ćete sve materijale potrebne za igranje avantura u ostacima ovih prastarih zemalja, no pripazite da vaši likovi ne završe istom sudbinom kao i njihovi stanovnici.

Prodajna cijena tiskane verzije je oko 20 američkih dolara, a PDF verzije 14.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona