jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljen Only War

Autor: Exxar

corebookFantasy Flight Games najavili su novu igru u svojoj WH40KRP liniji - Only War, koja će igrače staviti u uloge vojnika Imperijalne straže.

Only War za razliku od ostalih igara iz linije prikazuje život bezbrojnih ljudi na prvoj liniji obrane Imperija koji svoje živote svakodnevno polažu brojčano i tehnološki nadjačani u nemogućim uvjetima. Kako svakodnevni život na bojištu u Warhammer 40K univerzumu ipak nije baš dobra podloga za jedan RPG s obzirom na, khm, nezavidnu mogućnost napredovanja i preživljavanja, najavljeno je kako će Only War igrače ipak smještati u čizme pripadnika specijalnih jedinica odnosno vojnika na posebnim zadacima. Obećano je dvanaest specijalizacija (klasa), od Storm Troopera do Tech-Priest Enginseera, nova pravila posebno prilagođena vojnim operacijama, te naravno potpuna kompatibilnost s ostalim igrama iz linije.

Igra je najavljena za treću četvrtinu godine, a poznajući FFG to najvjerojatnije znači da će premijerno biti prikazana na Gen Conu i puštena u široku prodaju ubrzo nakon toga.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona