xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Najavljen Munchkin Apocalypse

Autor: Exxar

munchkin_apocalypse

Steve Jackson Games za jesen 2012. najavili su novu Munchkin igru: Munchkin Apocalypse.

Poput ostalih Munchkin igara, Munchkin Apocalypse je simpatična igra kartama koja parodira gamersku i geek kulturu te u kojoj je igračima cilj nagomilati što više opreme i domoći se pobjede tako da jedni drugima zabiju nož u leđa. Kao što se može zaključiti iz naziva, ovaj puta su munchkini preživjeli kraj svijeta i moraju se snaći raznom improviziranom opremom kako bi se "obranili" od ostalih preživjelih i, naravno, mutiranih čudovišta.

Munchkin Apocalypse sadržavati će oko 170 karata, a prodajna cijena biti će oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona