Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Savage Worlds Deluxe u prodaji

Autor: Mad Beard

core_rulebook

Dobra vijest za sve ljubitelje Savage Worlds RPG-a: nedavno je izašla nova edicija core rulebooka pod imenom Savage Worlds Deluxe.

Savage Worlds Deluxe uvodi nova pravila i pojašnjava nejasnoće iz prethodne edicije, pa su tako neka pravila, poput onih za potjere vozilima napisana iznova, a mnoga pravila su nadopunjena dodatnim bilješkama.  Nadopunjene su i opcije za stvaranje likova, pa su tu tako novi Edgevi i poweri, stari su modificirani, itd. U rulebooku se također nalaze i opcionalna pravila koja možete koristiti za razne settinge, što nije bio slučaj u prethodnoj ediciji, Explorer’s Edition.

Rulebook ima 160 stranica u boji sa mnoštvom novih ilustracija, a za razliku od starog, sada je A4 formata i tvrdog uveza. Cijena tiskanog izdanja je oko 30 američkih dolara, a može se naručiti i digitalna verzija po cijeni od oko 20 dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona