jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Savage Worlds Deluxe u prodaji

Autor: Mad Beard

core_rulebook

Dobra vijest za sve ljubitelje Savage Worlds RPG-a: nedavno je izašla nova edicija core rulebooka pod imenom Savage Worlds Deluxe.

Savage Worlds Deluxe uvodi nova pravila i pojašnjava nejasnoće iz prethodne edicije, pa su tako neka pravila, poput onih za potjere vozilima napisana iznova, a mnoga pravila su nadopunjena dodatnim bilješkama.  Nadopunjene su i opcije za stvaranje likova, pa su tu tako novi Edgevi i poweri, stari su modificirani, itd. U rulebooku se također nalaze i opcionalna pravila koja možete koristiti za razne settinge, što nije bio slučaj u prethodnoj ediciji, Explorer’s Edition.

Rulebook ima 160 stranica u boji sa mnoštvom novih ilustracija, a za razliku od starog, sada je A4 formata i tvrdog uveza. Cijena tiskanog izdanja je oko 30 američkih dolara, a može se naručiti i digitalna verzija po cijeni od oko 20 dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona