jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljen Lure of Power

Autor: Exxar

lureofpowerFantasy Flight Games najavili su Lure of Power, novi dodatak za svoj Warhammer Fantasy Roleplay.

Lure of Power predstavlja život plemstva u Old Worldu, sa fokusom na spletke, intrige i političke sukobe. Osim mnoštva fluffa, donosi opcionalna pravila za verbalne sukobe i nove karijere prikladne za plemiće.

Gdje ima plemstva, ima i dekadencije, a gdje ima dekadencije, ima i Slaanesha. Najmlađi bog Kaosa rado prima plavu krv pod svoje krilo, a njegovi podanici prepuštaju se svojim najmračnijim strastima i mame ostale da im se pridruže. Osim opisa Slaaneshovog utjecaja, Lure of Power sadrži i gotovu avanturu koja igrače vodi u svijet pun mračnih kušnji tjelesnih i estetskih užitaka.

Lure of Power najavljen je za kraj 2011.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona